Våra tjänster

Installation av solpaneler

Vi installerar solcellsanläggningar på alla typer av tak, plåt, tegel eller eternit. Vi gör en noggrann kalkyl över hur många paneler du får plats med och vill ha och beräknar i detalj kostnaden för anläggningen. Vi beräknar din årliga besparing och du får en kalkyl på hur många år det tar tills du har fått pengarna på investeringen åter.

Tycker du att det verkar intressant kommer vi ut till dig och gör en noggrannare uppmätning av taket där vi säkerställer att läkt, takets plåttjocklek m.m. uppfyller kraven för att hålla i installationens livslängd.

Vi lämnar en slutoffert som du i lugn och ro kan ta ställning till. Allt utan förpliktelser från din sida.

Vi uppför även fristående anläggningar

Du kanske inte har plats på taket och vill utnyttja din övriga tomtmark. 

Vi ritar och kalkyler och ger dig ett förslag även på markbaserade anläggningar.

Och precis som på takmonterade installationer så kan du som privatperson tillgodoräkna dig ett ”grönt avdrag” på 20 % på i stort sett hela investeringskostnaden.

Vi ombesörjer så klart så att detta redan är klart och avräknat när du får din faktura. 


Anläggningen på bilden är på 5,5 kWp och kostade 60000. Den har en galvaniserad ställning från Tree System.  Om du är händig kan du komma ner i pris genom att tillverka ställningen själv i tryckinpregnerat virke. Du får ritningen av oss.

Utnyttja din mark och producera el

Ladduttag till elbilen och batterilagring

En stor fördel med att installera solceller är att i kombination med elbil, eller batteri för lagring, kan du utnyttja din elproduktion maximalt.

Just nu är det dessutom extra lönsamt med en sådan investering eftersom du får göra ett ”grönt avdrag” på hela 50% av i stort sett hela investeringskostnaden.

Och vi ombesörjer ju så klart att detta är klart och avräknat när du får din faktura.

 

Passa på att installera laddutag eller lagring - hela 50% avdrag.

Varför välja Fotonkraft Nordic AB?

Vi är den leverantör och installatör av solpaneler, batterilagring och elbilsladdare som kan presentera det mest ekonomiska och kvalitetsmässiga alternativet – Det garanterar vi!!.

Vi arbetar bara med utvalda premiumprodukter med lång garantitid.